Meubels

kast op wielen

In iedere verloren hoek kunnen kasten passend ingemaakt worden, zoals op de foto's te zien is.

Bekijk dit project

TV meubel gemaakt van oud steigerhout

Dit op maat gemaakt tv-meubel is gemaakt van gebruikt steigerhout. Je ziet, dat van gebruikt steigerhout ook mooi afgewerkte binnenshuis meubels gemaakt kunnen worden.

Bekijk dit project

Steigerhouten slaapkamerkast

Steigerhout voor een hang- legkast kan prima, als dit mooi afgewerkt wordt. Het gebruikte materiaal kan voor heel veel doeleinden gebruikt worden. Zowel met een rustieke als verfijnde uitstraling.

Bekijk dit project

Kasten rond de openhaard

In deze kamer zij kasten gemaakt rond de open haard. Links een boekenkast en rechts het bovenste gedeelte een boekenkast met daaronder de haardhoutbak. Daarnaast een secretaire.

Bekijk dit project

Shakerkast

De Shaker stijl is ontleent aan de geloofsgemeenschap van de Shakers. Dit is een zeer eenvoudige stijl, maar erg degelijk. Het heeft ouderwetse houtverbindingen. Deze kast is in opdracht gemaakt voor een verkoopadres van deze stijl meubelen.

Daar echte vakmanschap schaars is, worden deze meubelen maar beperkt verkocht. Ze kunnen, met bijvoorbeeld een wit verfje, erg mooi staan in een modern interieur.

Bekijk dit project

Keukenkast uitrij gedeelte

Een op maat gemaakte keukenkast met het onderste deel op wieltjes, dat te gebruiken is voor b.v. lege flessen,oud papier en/of plasticafval.

Bekijk dit project

Keukenkast

De ingang van de kelder is mooi weggewerkt in deze keukenkast. De deur bestaat tegelijkertijd uit handige opbergvakken. Ook is er een  grote apothekerskast in verwerkt. Boven de kast bevindt zich een vitrine.  Daarnaast is er ook een bijpassende hoekkast aangesloten.

Dit alles is vervaardigd van massief grenen en in de bijenwas gezet.

Bekijk dit project

Bijpassend bureau

Dit bureau is bij een bestaande kast bijgemaakt. Ook de kast is aangepast.

Bekijk dit project

Bijkeuken

Voor het maken van deze bijkeuken is gebruikt steigerhout gebruikt. Zoals te zien is, hoeft steigerhout niet alleen voor tuinmeubels gebruikt te worden.

Bekijk dit project